Estetik Burun Ameliyatı - Estetik Uzmanı - Estetik Güzellik Merkezi - İstanbul Estetik Uzmanı - Burun Estetiği - Dudak Dolgusu

Estetik Burun Ameliyatı

Burnunuz Estetik Görünsün İster Misiniz?

Estetik burun ameliyatı; burnun estetik bir görüntüye kavuşması için yapılan bir operasyondur. Bu operasyonun bir diğer ismi de rinoplastidir. Günümüzde çok fazla yapılan bir ameliyattır. Profesyonel bir doktor tercih edildiği zaman yüz güldürdüğü görülmektedir.
Burnunuz Estetik Görünsün İster Misiniz?
Estetik Burun Ameliyatı
Burun ameliyatında estetik görüntünün yanı sıra fonksiyonel başarısında yüksek düzeyde olması gerekir. Burun ameliyatında kemikler ve aynı zamanda kıkırdakların yapısı değişir. Öncesinden burunun şekli ayarlanır ve ameliyat ise ona göre yapılır. Eğer ameliyat iyi bir doktor tarafından yapılır ise sonuçları çok iyi olmaktadır. Estetik Uzmanı ekibimiz size son derece profesyonel estetik oprerasyonu yapar ve süreci iz bırakmadan tamamlamanızı sağlar.
Açık Estetik Burun Ameliyatı
Açık Estetik Burun Ameliyatı

Estetik Burun Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Estetik burun ameliyatı yapılırken bazı hususlara dikkat edilmelidir. Peki, estetik burun ameliyatı nasıl yapılır?  Rinoplasti bir diğer ismi ile de estetik burun ameliyatı 2 şekilde yapılmaktadır.  Bunlar kapalı ve aynı zamanda açık estetik burun ameliyatıdır. Kapalı ameliyat tercih edilir ise sadece burunun içinde kesme işlemi gerçekleştirilir. Yani doktor sadece burnun iç kısmında kesme işlemi yapar ve ameliyatı bu kapsamda gerçekleştirir. Ancak açık estetik ameliyatta ise burnun uç bölgesine 4 cm çapında bir kesi atılır ve burun aç kısmından açılarak ameliyat gerçekleştirilir. Her iki ameliyatta da iz kalma ihtimali düşüktür. Ancak kapalı ameliyatta neredeyse hiçbir şekilde iz kalmaz.
Estetik Burun Ameliyatı Nasıl Yapılır?
Estetik Burun Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Estetik Burun Ameliyatı Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

Estetik burun ameliyatı gerçekleştirildikten sonra belirli bir süre bazı konulara dikkat etmeniz gerekmektedir.
Kapalı Estetik Burun Ameliyatı
Kapalı Estetik Burun Ameliyatı
Peki, estetik burun ameliyatı sonrası dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Estetik burun ameliyatından sonra burundan arada sırada kırmızı sıvı gelebilir. Bu doğaldır ve telaş yapmamanız gerekir. 
Yüz kısmında şişlik ve aynı zamanda göz bölgesinde morarma olabilir. Bu durumda doğaldır ve yüz kısmına baskı yapmamaya özen göstermeniz gerekmektedir.
Doktor tavsiye etmedikçe yüz kısmına veya burun bölgesine hiçbir şekilde buz uygulaması yapmamanız gerekmektedir.
Ameliyat olduktan sonra burun bölgesine değmemeniz gerekmektedir. Özellikle ilk zamanlar başınız dik bir şekilde yatmanız ve uyumanız tavsiye edilir. Çünkü ilk zamanlar kanama olma ihtimali yüksektir.
Ameliyatın ardından güneş gözlüğü gibi aksesuarlar takmanız önerilmektedir. Bunun için en az 3 ay geçmesi gerekmektedir.
3 ay boyunca buruna darbe almamaya dikkat etmeniz gerekmektedir.

Yukarıda detaylı olarak belirtildiği gibi çok hassas bir süreç. Estetik Uzmanı polinkliniği farkı  da tam burada ortaya çıkıyor. Çünkü süreç tamamlanan kadar hasta kontrolleri düzenli yapılır, olası yan etkilerde anlık müdahale edilir.

Estetik Uzmanı İletişim

Estetik burun ameliyatı olmak istiyorum diyorsanız kendinizi uzmanlarımıza gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz. Başta İstanbul olmak üzere Türkiye`nin birçok ilinde faaliyet gösteren Estetik Uzmanı polinkliniği, alanında uman kadrosu ve son derece modern teknik ekipmanlarımızla yanınızdayız. Tedavi süreci tamamlanan kadar uzmanlarımız sizinle iletişimde kalacak, olası bir durumda anında şikayetlerinizi çözüme kavuşturacağınızdan şüpheniz olmasın. Biz Türkiye`nin en iyi estetik uzmanlarıyla çalışıyoruz. Bizden hizmet alan vatandaşımızın memnuniyeti bizim için son derece önemlidir. İşimiz en iyi şekilde yapmanın gayretiyle çalışıyoruz. İletişim bilgilerimizden bize ulaştığınızda size anında dönüş sağlıyoruz. 

5 yorum

  1. Estetik Uzmanı ekibimiz size son derece profesyonel estetik oprerasyonu yapar ve süreci iz bırakmadan tamamlamanızı sağlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peki, estetik burun ameliyatı sonrası dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

      Sil
  2. Harika bir ekibiniz var. Tebrikler

    YanıtlaSil
  3. Fiyatlarınizi öğrenebilir miyim?

    YanıtlaSil