En İyi Bölgesel Zayıflama Yöntemi - Estetik Uzmanı - Estetik Güzellik Merkezi - İstanbul Estetik Uzmanı - Burun Estetiği - Dudak Dolgusu

En İyi Bölgesel Zayıflama Yöntemi

Bölgesel Zayıflama Nasıl Yapılır?

Spor yapıp istediğiniz verimi alamayanlardan mısınız? O halde Göktürk Diyetisyen Elif Bozyel ile iletişime geçerek bölgesel zayıflama konusunda danışmanlık alabilirsiniz. Doğru beslenme yöntemlerini kullanarak vücudunuzun istediğiniz bölgesinde sağlıklı zayıflama fırsatını kaçırmayın. Çok ünlü kişilerin ilk adresi olan Diyetisyen Elif Bozyel ile sağlıklı yaşama adım atın.
Bölgesel Zayıflama Nasıl Yapılır - Göktürk Diyetisyen Elif Bozyel
Bölgesel Zayıflama Nasıl Yapılır - Göktürk Diyetisyen Elif Bozyel
En iyi bölgesel zayıflama yöntemi, olumlu yönde yaşam tarzı değişiklikleriyle birlikte yürütülen sağlıklı beslenme ve egzersiz kombinasyonu olarak kabul edilir. Belirli bir bölgenin yağ kaybını artırmak için o bölgeye yönelik büyük kas gruplarını çalıştıran egzersizler yapmak bölgesel zayıflamada yardımcı olabilir. Bu egzersizler, o bölgedeki kasları güçlendirerek yağ yakımını artırmayı hedefler. Ancak, tek başına bölgesel yağ kaybı garantisi veren bir diyet mevcut değildir. Diyet tedavisinde amaç genel vücut yağ yüzdesini azaltmak için kapsamlı bir yaklaşım sergilemektir. Daha detaylı bilgi almak istiyorsanız Göktürk Diyetisyen Elif Bozyel ile iletişime geçebilirsiniz.

Bölgesel Zayıflamada Andulasyon Tedavisi 

Diyet tedavisini olumlu yönde etkileyen bazı güvenilir zayıflama cihaz teknolojileri vardır. Bunların başında andulasyon gelmektedir. Andulasyon terapi 2013 yılından beri bölgesel zayıflama konusunda danışanlarımıza destek vermektedir. Andulasyonun çalışma prensibi mekanik titreşimlerin ve kızılötesi ışınların birlikte çalışmasından oluşur. Hücreleri aktive eder, kan dolaşımını iyileştirir ve lenf akışını uyarır. Bu sayede ödem ve selülitte azalma, daha sıkı bir cilt gibi bireylerin ihtiyacı olan etkileri sunar. Bütünsel incelmeye destek olur. Etkileri yalnızca bunlarla da sınırlı değil.
Bölgesel Zayıflamada Andulasyon Tedavisi - Uzman Diyetisyen Elif Bozyel
Bölgesel Zayıflamada Andulasyon Tedavisi - Uzman Diyetisyen Elif Bozyel
Bağırsak sağlığının iyileştirilmesi ile aktif bir metabolizma, vücuttaki stresin azaltılması, uyku kalitesinin artırılması, vücuda enerji sağlaması gibi birçok yararı bulunmaktadır. Karın bölgesi yağlanması en çok yakınılan durumlardandır. Buna çözüm sunması yine cihazın tercih sebeplerinden biridir. Yaşla birlikte vücutta azalan kolajen üretimini desteklemesi de cildin güzelleşmesine ve sıkılaşmasına yardımcı olmaktadır.

Diyetisyen Elif Bozyel Detox-body Yöntemi

Bir diğer bölgesel zayıflama desteği Detox-body’dir. Detox body fotobiyomodülasyon (PBM) olarak adlandırılan kırmızı ışık terapisi ile etki göstermektedir. Tek seans ile 2,5 saat yürüyüş ya da 1 saat aktif spora eş değer kazanım sağlar. Dtox-body dört farklı dalga boyundaki ışık ile incelmeyi sağlar. Fotobiyomodülasyon yağ hücreleri içerisinde değişiklik sağlayarak adipoz dokudan yağların serbest bırakılmasını sağlar ve vücudun doğal yağ yakma sürecini destekler.
EMS Bölgesel Zayıflama Yöntemi - Diyetisyen Elif Bozyel
EMS Bölgesel Zayıflama Yöntemi - Diyetisyen Elif Bozyel
Andulasyon ve detox body kombine kullanılan tedavilerdir. Diyet sürecini kolaylaştırma, bütünsel incelmeyi sağlama, diyet tedavisi ya da egzersiz ile hedefine ulaşmakta zorlanan bireyleri bölgesel zayıflama konusunda destekleme gibi alanlarda devrim niteliğinde bir teknoloji sunmaktadır. Andulasyon, lenfatik drenaj özeliği sayesinde, özellikle vücutta oluşan şişliklerin giderilmesine yardımcıdır. Cihazlar detoks süreçlerinde bedendeki tüm toksik ve metabolik atıkların kolaylıkla vücuttan atılmasında etkin rol oynar.

Elif Bozyel ile EMS Bölgesel Zayıflama Yöntemi

EMS olarak adlandırılan cihazlar ise kas kasılma seviyesini artırarak etki göstermektedir. Kademe yükselmesi ile en derin kas fibrillerine kadar ulaşarak 30 dakikalık bir seansta 3-4 saatlik spor etkisi yaratmak mümkündür. Haftada 2 gün 30 dakikalık seanslar şeklinde uygulanır. Daha sık uygulanması önerilmemektedir. Yoğun kas çalışmasını sağladığından dinlenme günlerine ihtiyaç vardır.
Bölgesel incelmede bu cihazların etkisini görmek mümkün. Ancak tek başına beslenmeyi düzenlemeden herhangi bir olumlu etki elde etmek imkansızdır. Beslenme total vücut yağ yüzdesini azaltmada dolayısıyla bölgesel zayıflamada %70 oranında etkiye sahip iken cihazlar ise bu işin %30’luk etki kısmını oluşturmaktadır. Özetle diyet ve bölgesel zayıflama cihazlarının kombine tedavileri maksimum etkiyi görmek adına birlikte yürütülmelidir.

Diyetisyen Elif Bozyel İletişim

Aşağıda iletişim numaraları ve açık adresi yazılı Diyetisyen Elif Bozyel’den bölgesel zayıflama ile ilgili danışmanlık almak istiyorsanız hemen iletişime geçebilirsiniz.
Adres
Göktürk Mahallesi Göktürk Caddesi No:43/A Göktürk Eyüp Sultan İstanbul
Telefon
0 532 686 11 11
0 212 812 96 96

Yorum Gönder