Dudak Dolgusu - Estetik Uzmanı - Estetik Güzellik Merkezi - İstanbul Estetik Uzmanı - Burun Estetiği - Dudak Dolgusu

Dudak Dolgusu

Dudak Dolgusu İşlemi Ne Kadar Sürer?

Dudak dolgusu dudağın simetrik bir görüntüye sahip olması, dudağın şekillenmesi ve aynı zamanda dudağın büyümesi için yapılan bir işlemdir. Dudak dolgusu yapıldığında dudağın daha canlı ve aynı zamanda nemli olduğu da görülür.
Dudak Dolgusu
Dudak Dolgusu - Estetik Uzmanı
Peki, dudak dolgusu nasıl yapılır?  Öncelikle dudak dolgusu yaptırılırken işini iyi yapan doktor bulmak son derece önemlidir. Dudak dolgu işlemi yapılmada önce ilk olarak dudakların çevresine ve dudaklara uyuşması için bir krem sürülür. Kısa zaman içerisinde dudaklarda uyuşma meydana gelir. Daha sonra ise dudak dolgusu cildin alt kısmından belirli yerlere enjekte edilir.  10 dakika içerisinde bu süreç tamamlanmaktadır. Bu süreçte estetiği yaptıran kişi ağrı ve aynı zamanda hiçbir şekilde acı hissedilmez. Estetik Uzmanı ekibimiz sürecin sonuna kadar sizinle iletişimde kalmaya devam eder.
Dudak Dolgusu Estetik Uzmanı Ekibi
Dudak Dolgusu İşlemi Ne Kadar Sürer

Dudak Dolgusu Kalıcı Mıdır?

Dudak dolgusu yaptırırken iyi bir yerde ve profesyonel bir doktor ile yapılması gerekmektedir. Peki, dudak dolgusu kalıcı mıdır? Dudak dolgusu aslında dudağın yapısına göre ve ameliyatı yapan kişiyle göre kalıcılığı değişiklik gösterir. Genellikle 6-12 ay kadar kalıcılığı mevcuttur. İyi bir yer bu işlemi yapar ise 1 sene kadar kalıcılığı sürmektedir. Dudak dolgusunun kalıcı olması için dolgu malzemesinin de kaliteli olması gerekmektedir. Kalitesiz bir dolgu malzemesi kullanıldığında dolgu 2-3 ay içerisinde dudaktan kaybolabilir. Bu nedenle dolgu malzemesinin de çok kaliteli olması gerekmektedir. Estetik Uzmanı pokinkliniği son derece modern ekipmanlarıyla süreci sorunsuz atlatmanızı sağlar.
Dudak Dolgusu Kalıcı Mıdır?
Dudak Dolgusu Kalıcı Mıdır?

Dudak Dolgusunun Avantajları Nelerdir?

Dudak dolgusu çok fazla kişi tarafından yapılan estetik bir operasyon türüdür. Dudak dolgusunun avantajları vardır ve bu avantajlar ise şu şekildedir;
Yapılan dolgunun sonrasında dudak bölgesinde hacim artışı meydana gelir. 
Dudak bölgesine bu işlem esnasında herhangi bir şekilde kesi atılmaz.
Dudaklarda büyüme meydana gelmektedir.
Dudaklarda asimetrik bir bozukluk varsa bu işlem sonrasında dudaklardaki asimetrik bozukluklar ortadan kalkar. 
Dudaklarda nem artış gösterir.
Dudaklar parlak ve aynı zamanda canlı bir görünüme kısa zaman içerisinde kavuşur.
Bu operasyon sayesinde hayalinizde bulunan dudak şekline ve aynı zamanda dudak boyutuna kısa zaman içerisinde ulaşım sağlayabilmeniz mümkündür.
Bu operasyon sayesinde dudaklar daha belirgin hale gelmektedir.
Estetik Uzmanı uzman ekibiyle çalıştığında birçok farklı avantaja da sahip olursunuz.

Estetik Uzmanlarımızla Tanışın

Harika ve dolgun dudaklara mı sahip olmak istiyorsunuz? O halde daha fazla vakit kaybetmeden bizimle iletişime geçiniz.
Estetik Uzmanlarımızla Tanışın
Estetik Uzmanlarımızla Tanışın
Polinkliniğimizi ziyaret ederek uzmanlarımızdan yüz yüze bilgi alabilirsiniz.

3 yorum

  1. Peki, dudak dolgusu nasıl yapılır? Öncelikle dudak dolgusu yaptırılırken işini iyi yapan doktor bulmak son derece önemlidir. Dudak dolgu işlemi yapılmada önce ilk olarak dudakların çevresine ve dudaklara uyuşması için bir krem sürülür.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika ve dolgun dudaklara mı sahip olmak istiyorsunuz? O halde daha fazla vakit kaybetmeden bizimle iletişime geçiniz.

      Sil
  2. Eşim dudaklarımı beğenmiyor. Fiyatiniz nedir?

    YanıtlaSil