Yüze Yağ Enjeksiyonu - Estetik Uzmanı - Estetik Güzellik Merkezi - İstanbul Estetik Uzmanı - Burun Estetiği - Dudak Dolgusu

Yüze Yağ Enjeksiyonu

Yağlar Nasıl Alınır?

Yüze yağ enjeksiyonu birçok kişi tarafından tercih edilen bir operasyon türüdür. Genel olarak yüz kısmı ince yapıya sahip olan kişiler tarafından tercih edilir. Bu uygulama kapsamında bacak, kalça, çene ucu, dudak, yanak, alın gibi bölgelere yağ enjeksiyonu edilebilir ve çökük olan yerler doldurulabilir.
Yüze Yağ Enjeksiyonu Estetik Uzmanı
Yüze Yağ Enjeksiyonu Estetik Uzmanı
Çökük olan bölgeleri doldurmak için bel ve aynı zamanda karın bölgesinden yağlar alınır ve çökük olan bölgeye iğne yardımı ile bu yağlar enjekte edilir. Bu operasyonu yapmak için lokal anestezi uygulanır. Ancak kişinin isteğine bağlı olarak genel anestezide yapılabilir ve bu şekilde operasyon gerçekleştirilebilir.
Yağlar Nasıl Alınır?
Yağlar Nasıl Alınır?

Yağ Enjeksiyonu Operasyonu Kalıcı Mı?

Özellikle son zamanlarda estetik operasyonlara olan ilgi artış göstermektedir. Bu sebepten dolayı da yağ enjeksiyonu yaptıran kişilerin sayısında gün geçtikçe artış yaşanır. Peki, yağ enjeksiyonu operasyonun kalıcı mı? Belirli yerlerden yağ alınır ve çökük olan bölgelere yerleştirilir. Ancak bu operasyon bazen kalıcı olabilir bazen ise kısa bir süre içerisinde o yağlar eriyebilir. Yağ hücreleri bırakıldığı alanlarda ne kadar durur ise işlemde o kadar kalıcı olmaktadır. Genel olarak 6-12 ay kalıcılığı vardır ve bu kişinin vücuduna göre de farklılık gösterebilir. Yağ enjeksiyonu operasyonu doğru bir yere yapıldığında kalıcılık süresi daha uzun olmaktadır.
Yağ Enjeksiyonu Operasyonu Kalıcı Mı?
Yağ Enjeksiyonu Operasyonu Kalıcı Mı?

Estetik Uzmanı`ndan En Kaliteli Hizmet Alın

Estetik Uzmanı polikliniği uzman ekibiyle size en iyi hizmeti veremeye hazırdır. Uluslararası birçok ödül alan Estetik Uzmanı ekibi, yüze yağ enjeksiyonu operasyonlarında aldığı başarılı sonuçlarla sektörde fark yaratmaya devam ediyor. Sizin de vücudunuzun belirli bölgelerinde çökükler bulunuyor ise bunların kısa bir süre içerisinde doldurulmasına sağlayabilir ve muhteşem bir görüntüye kavuşabilirsiniz. Çünkü özellikle yüz bölgesinde meydana gelen çökükler kişinin daha yaşlı görünmesini sağlar. Yağ enjeksiyonu operasyonunu en iyi şekilde yaparız.
Estetik Uzmanı`ndan En Kaliteli Hizmet Alın
Estetik Uzmanı`ndan En Kaliteli Hizmet Alın
Alanında uzman olan personellerimiz sayesinde bizden en iyi hizmeti alabilirsiniz. Kalıcı bir operasyon istiyorsanız ve kısa bir süre içerisinde yerleştirilen yağların kaybolmasını istemiyorsanız bizimle irtibata geçebilirsiniz. Çünkü titiz bir şekilde çalışma sağlıyoruz ve son derece profesyoneliz. Bu sebeple de uzman kadromuz ile dilediğiniz bölgeye yağ enjeksiyonu yapıyoruz ve sizlere muhteşem bir görüntü vaat ediyoruz.
Estetik Uzmanı İletişim
Estetik Uzmanı İletişim
İletişim numaralarımızdan bizimle irtibata geçiniz. Danışmanlarımız size konu ile ilgili detaylı bilgi verecektir. Dilerseniz Estetik Uzmanı polikliniğini ziyaret ederek alacağınız hizmetle ilgili konunun uzmanlarından birebir bilgi alabilirsiniz. 

4 yorum

  1. Estetik Uzmanı polikliniği uzman ekibiyle size en iyi hizmeti veremeye hazırdır. Uluslararası birçok ödül alan Estetik Uzmanı ekibi, yüze yağ enjeksiyonu operasyonlarında aldığı başarılı sonuçlarla sektörde fark yaratmaya devam ediyor.

    YanıtlaSil
  2. Çene ucu yağ enjeksiyonu yaptırdım Estetik Uzmanı ekibine. şahane bir ekip. süreç tamamlanan kadar iletişimde kalmaları çok önemliydi benim için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüze yağ enjeksiyonu birçok kişi tarafından tercih edilen bir operasyon türüdür. Genel olarak yüz kısmı ince yapıya sahip olan kişiler tarafından tercih edilir.

      Sil